Köszöntő

Kedves Partnerünk!

Az idén negyedik kiadását éri meg az Árubörze, amelyet 2013-ban indítottunk el. Az első alkalommal az összefogás nevében köszöntöttük Önöket. Ez a cél most is kötelez bennünket. Az összefogás kiemelt fontosságú Székelyföldre nézve, valamint óriási felelősséget ró ránk, hogy hosszú távon fenntarthatóvá tegyük, ugyanakkor megerősítsük a helyi kis- és nagykereskedelmet.

Szeretnénk személyes és emberi kapcsolatokra épített hídat képezni, ezáltal tenni lehetővé a kölcsönös bizalmon alapuló kerekedelmi tevékenységet, melynek révén minőségi magyar, hazai és helyi termékeket juttatunk még szélesebb körben Székelyföldre. A hídépítés többek között abban rejlik, hogy a mindennapokban egy vegyesbolt nehezen vagy egyáltalán nem tudna kapcsolatba lépni a hazai nagytermelőkkel, és a magyarországi beszállítókkal még nehezebben.

Éppen ezért a 2017. október 12-én megszervezett termékbörzén kívánunk teret és időt teremteni arra, hogy a székelyföldi vegyes- és élelmiszerüzleteket működtető partnereink személyesen tudjanak találkozni a termelőkkel, beszállítókkal. Az Árubörzére idén is több mint félszáz magyarországi, valamint romániai kis- és nagytermelőt, forgalmazót, és 250 helyi partnercéget hívtunk meg.

Sikeres börzézést kívánunk, és a szakmaiság mellett szakítsanak időt a börzét követő tartalmas kikapcsolódásra is!

Tiszteletteljes üdvözlettel,
az Elan-Trió csapata

2017.09.15