Invitație

Stimați Parteneri!

„Bursa Produselor”, lansată de compania noastră în 2013, a ajuns acum la cea de-a patra ediție. În primul an V-am urat bun venit în spiritul cooperării. Acest obiectiv este valabil și de data aceasta. Colaborarea este de o importanță deosebită pentru Ținutul Secuiesc, dar sarcina de a întări și de a contribui ca comerțul local, cu amănuntul și cu ridicata, să fie unul durabil pe termen lung, constituie o mare provocare pentru noi.

Dorim să construim un pod din relații interpersonale și interumane, care să faciliteze o activitate comercială bazată pe încredere reciprocă, prin care vom putea oferi la cât mai multe persoane din Ținutul Secuiesc produse maghiare, locale și autohtone. Construirea podului simbolic constă, printre altele, în faptul că, unui magazin alimentar obișnuit îi este foarte greu sau chiar imposibil să intre în contact cu marii producători autohtoni, iar situația este și mai dificilă în cazul furnizorilor din Ungaria.

Din acest motiv, la „Bursa Produselor”, care va avea loc în data de 12 octombrie 2017, dorim să creăm un eveniment, unde partenerii noștri din Ținutul Secuiesc care gestionează magazine alimentare sau mixte, vor avea șansa să se întâlnească personal cu producătorii și furnizorii. La „Bursa Produselor” sunt invitați și în acest an peste 50 de producători și distribuitori mici și mari, autohtoni și din Ungaria, respectiv 200 de parteneri locali.

Vă dorim spor la cumpărături și pe lângă activitatea profesională, să nu uitați nici de distracție în timpul Dvs. liber.

Cu stimă,
Echipa Elan-Trio

15.09.2017.